HoornBACK-event Rotterdam | 14 oktober 2020

Op woensdag 14 oktober vindt het volgende HoornBACK-event plaats in Rotterdam. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden!

Spreker

Deze avond is Michiel Grauss onze centrale spreker. Grauss studeerde bedrijfskunde en filosofie aan de Erasmus Universiteit en werkte na zijn studies bij Deloitte en Touche. Hij deed ervaring op in advieswerk voor woningcoöperaties, was intern organisatieadviseur en bij de gemeente Rotterdam leidinggevende bij de afdeling Directe veiligheid. Momenteel heeft hij de portefeuilles armoedebestrijding, schuldenaanpak en informele zorg. Benieuwd naar zijn carrière, drijfveren en leermomenten? Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen in onze College Tour opstelling.

Hou onze socialmediakanalen in de gaten, want na de zomer gaan jullie meer van hem zien!

Programma

Om 17.30 uur ben je welkom op ‘t Hoornbeeck in Rotterdam, om 18.00 uur gaan we eten. Het ‘officiële’ programma begint om 19.15 uur.

Naast de inspirerende start met Grauss, staan er nog meer interessante dingen op het programma:

Eten & netwerken:

Kom gelijk uit je werk naar Rotterdam en geniet tijdens het bijkletsen met je oud-studiegenoten van de culinaire kunsten van onze gastheren en -vrouwen in opleiding.

College Tour met Grauss:

Stel jouw vragen over zijn loopbaan.

Met daarna:

 • Klinisch redeneren
  Neem deel aan onze masterklas Klinisch redeneren en haal achterstallige kennis weer even op!
 • SchuldhulpMaatje
  Vind je de portefeuilles van de spreker interessant en wil je meer weten over schuldenaanpak van je werknemers? Volg dan de workshop bij SchuldhulpMaatje. Zij vertellen je er alles over!
 • HoornBack-Talks:
  Luister naar inspirerende mensen die iets vertellen over een interessant onderwerp. Dit in de vorm van de welbekende TedTalks. (Later meer!)
 • Zin in even iets praktisch en sfeer te snuiven in Hoornbeeck?
  Natuurlijk is er tussendoor of achteraf ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze splinternieuwe techniekhal, of maak kennis met de opleiding beveiliging en kijk want deze stoere dames en heren wellicht in jouw bedrijf kunnen betekenen. Misschien krijg je gelijk een lesje zelfverdediging J.
 • Hoornbeeck Connect
  Maak kennis met vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Ken je ons nieuwe motto al? Een leven lang leren, daarvoor zien we je graag nog eens terug!

Hebben we je overtuigd om te komen? Meld je dan hier aan. Door de coronamaatregelen zijn de plaatsen beperkt en vol=vol!

Aanmelden event Rotterdam oktober 2020

  Het programma begint om 19.15 u. De maaltijd starten we om 18.00 uur.
 • We geven geen garanties, maar we vragen hem of haar erbij te zijn!