Pedagogisch Medewerker TSO & BSO

Pedagogisch Medewerker tijdens de Tussenschoolse Opvang en Buitenschoolse Opvang, bij ons Integraal kindercentrum Het Louvre in Capelle aan den IJssel.
Per 1 september 2019 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, 27 uren per week.

Lees verder

Pedagogisch Medewerker KDV

Van 1 oktober t/m 31 december 2019 op locatie Het Louvre in Capelle aan den IJssel. Tijdelijke vacature voor 4 dagen per week (36 uren). Vanaf januari mogelijkheid tot andere werkplek met uren binnen onze organisatie!

Lees verder

Begeleider C

Op de Kameleon in Leens zoeken we per september een enthousiaste collega. Op onze woonlocatie wonen momenteel 14 jongere mensen met een verstandelijke beperking. Met een enthousiast team begeleiden we deze jongeren in hun dagelijkse bezigheden. Dat houdt in dat we samen koken, eten, activiteiten doen, ondersteunen waar nodig is maar bovenal een thuis te creëren.

Lees verder

Secretaresse Raad van Bestuur

Als secretaresse raad van bestuur fungeer je als spin in het web. Je ondersteunt hen in dagelijkse werkzaamheden, beheert de agenda’s, verzorgt correspondentie en bereidt vergaderingen voor. Houd je van plannen en organiseren en werk je zorgvuldig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder

Begeleider C

Ben je enthousiast geworden van deze leuke functie? Wil jij als begeleider C aan de slag in Assen? Reageer dan snel!

Lees verder