Verkoper binnen- en buitendienst

Wil jij klanten gelukkig maken en geeft het jou een kick als je een order ‘binnenhaalt’? Als verkoper bij FALK ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en daarmee ons visitekaartje. Lees verder wat de functie van verkoper bij FALK nog meer inhoudt.

Lees verder

Productiemedewerker

Productiemedewerker voor plantuienbedrijf gezocht met interesse voor de bediening van kleinpakmachines of om dit eventueel te leren.

Lees verder

Begeleider C

Heb je ruime ervaring in de gehandicaptenzorg en zoek je een nieuwe uitdaging?
Dan hebben wij een sprankelende baan voor je.

Lees verder

Begeleider B

Zoveel bewoners, zoveel hulpvragen. Op onze locatie De Heygraeff staan we elke dag voor de uitdaging om de hulpvraag van elke cliënt te achterhalen. Kijk jij verder dan wat je direct ziet? Dan past deze vacature bij jou.

Lees verder

Begeleiders B en C

Kom jij ons team versterken?

Stichting Sprank en Zorg- en wooncentrum De Haven in BUNSCHOTEN bieden begeleiding, verpleging en verzorging aan intramurale en extramurale cliënten. De Haven is gericht op ouderen en Sprank op mensen met een verstandelijke beperking.

Sprank en De Haven gaan in samenwerking een kleinschalige woonvorm openen voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie. Een unieke samenwerkingsvorm in de regio. Op afdeling De Boerderij in De Haven zal deze woonvorm met acht plaatsen worden gerealiseerd.

Lees verder

Microsoft Cloud Consultant

Ben je verzot op alle mogelijkheden die de cloud ons biedt? WIJ OOK. Heb je een passie voor bedrijfsprocessen verbeteren met behulp van Microsoft 365? WIJ OOK. Klik maar door en kom koffie drinken.

Lees verder

Medewerker advies en verkoop

Klanten kunnen bij jou terecht voor advies over designverlichting. Je geeft hen advies en zorgt dat bestellingen goed worden afgehandeld. Je helpt bij het verbeteren van onze service en ondersteunt klanten ook na de koop.

Lees verder

Junior Fullstack C# developer

Jump is op zoek naar junior C# developers die software ontwikkelen voor geweldige klantprojecten zoals voor de Koninklijke Luchtmacht. Het team is jong en energiek en bestaat uit ervaren ontwikkelaars, innovators en ondernemers. Maak jij de wereld een beetje mooier met goede technische oplossingen?

Lees verder