Begeleider Lutherhof

Ben jij iemand die het een uitdaging vindt om mensen in Assen te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) niet meer zelfstandig kunnen wonen, voor 20 uur per week? Solliciteer dan direct!

Lees verder

(Junior) assistent accountant

Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een goede werksfeer met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week. Minder uren zijn eventueel bespreekbaar. Desgewenst bieden wij de mogelijkheid de baan te combineren met een opleiding.

Lees verder

Technisch Project Coördinator

Ben je graag betrokken in uitdagende technische projecten en vind jij het een uitdaging om deze projecten van begin tot eind te begeleiden? Dan zijn we naar jou op zoek!

Lees verder

Specialistisch begeleider thuis Jeugd

Wij zoeken een nieuwe collega die het een uitdaging vindt om kinderen, jeugd en gezinnen te begeleiden in hun eigen woonomgeving, in de regio Drechtsteden/Hoeksche Waard voor 24 uur per week!

Lees verder

Begeleider

Wij zoeken een krachtig en ervaren collega die het een uitdaging vindt om jongeren te begeleiden die vanwege psychische klachten (tijdelijk) even niet meer thuis kunnen wonen en die graag voor 24 uur komt werken in ons (zelfsturende) team in Ede!

Lees verder