Telefoniste/Receptioniste

Gezocht duizendpoot! Binnen een hecht team kom je te werken als telefoniste/ receptioniste. De diverse werkzaamheden voer je uit in nauwe samenwerking met je collega’s. Durf jij je verantwoording te nemen binnen de mannenwereld? Solliciteer dan snel bij BFT!

Lees verder

Montage medewerker

Het montage team gaat van start. Jij verzamelt het benodigde gereedschap. Werken met elektrisch gereedschap is voor jou eenvoudig. Als er profielen opgehangen moeten worden, regel jij samen met de monteur de bekabeling. Je werkt nauwkeurig en zorgt er met het team voor dat het project succesvol wordt afgerond.

Lees verder

Administratief medewerker / Receptie

Starters opgelet! Voor administratie en Belastingadviesbureau van de Merwe zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Ga aan de slag bij deze kleinschalige hardwerkende organisatie, waarbij persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.

Lees verder

Assistent begeleider

Ben je op zoek naar een leuke afwisselende baan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! We zoeken een assistent begeleider voor 18 tot 22 uur per week.

Lees verder

Automonteur

Wij zoeken een positief ingestelde automonteur voor alle voorkomende werkzaamheden die bezig is om een opleiding op dit gebied te volgen of deze heeft afgerond.

Lees verder

Helpende

d’ Amandelhof in Capelle a/d IJssel is op zoek naar een enthousiaste collega. Ben jij de Helpende die bij zoeken? We heten je graag welkom!

Lees verder