Allround logistiek medewerker

Bij MontageMarkt zoeken we een allround logistiek medewerker. We hebben een eigen terrein voor restpanelen (FALK Recycling). Dit wordt jouw terrein. Jij zit in je element op de zijlader en weet precies welk product waar ligt. Hierdoor kun je klanten snel helpen en verkoop je wellicht nog wat extra producten. Jij bent degene die alles netjes neerzet en klanten te woord staat. Je werkt hierin veel samen met de collega’s van MontageMarkt.

Lees verder

Secretaresse

Klantvriendelijke en enthousiaste secretaresse gezocht voor mooie locatie in Bosch en Duin!

Lees verder

Productiemedewerker

Productiemedewerker voor plantuienbedrijf gezocht met interesse voor de bediening van kleinpakmachines of om dit eventueel te leren.

Lees verder

Autotechnicus

Op zoek naar een leuke werkplek in de autotechniek? Wij bieden je een plek in onze werkplaats aan! We hebben een leuk team en kunnen je veel leren. We werken met moderne gereedschappen en apparatuur dus als je geïnteresseerd bent dan heten we je graag welkom!

Lees verder

(Fiets) Monteur

In de functie van monteur vervul je een belangrijke rol binnen Dikkenberg tweewielers.
Jij begrijpt dat er méér nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Jij ziet iedere reparatie, schade of garantie-issue weer als een nieuwe uitdaging.

Lees verder

Helpende (extramurale zorg)

Als helpende in de extramurale zorg maak je het mogelijk dat je cliënten thuis kunnen blijven wonen. Ze zijn dan ook elke keer blij om jou te zien!

Lees verder