Huishoudelijke medewerker

Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je pas tevreden als alles lekker fris en schoon is? En houd je van wat aanspraak van unieke mensen?
Dan hebben wij een mooie baan als inval huishoudelijk medewerker in de Rozenhoek.

Lees verder

Elektromonteur

Veelzijdige machinebouw voor eieren; met allerlei facetten werken aan een compleet product. Een enthousiast team. Compact, maar internationaal bedrijf van 16 werknemers en klanten in 19 verschillende landen.

Lees verder

Samensteller/Lasser

Wij zijn opzoek naar een samensteller / lasser die door middel van samenstellen en monteren complete machine in elkaar zet;

Lees verder

Ervaren verkoopleider keukens

Ben jij een echte verkoper, maar daarnaast ook een adviseur die graag klanten van a tot z begeleid bij de aankoop van een keuken? Zorg je ervoor dat klanten ons beoordelen met 5 sterren? Is jouw passie het verkopen van prachtige keukens? Dan zoeken we jou als ervaren VERKOOPLEIDER!

Lees verder

Ervaren keukenadviseur/-verkoper

Ben jij een echte verkoper, maar daarnaast ook een adviseur die graag klanten van a tot z begeleid bij de aankoop van een keuken? Zorg je ervoor dat klanten ons beoordelen met 5 sterren? Is jouw passie het verkopen van prachtige keukens? Dan zoeken we jou als ervaren VERKOPER!

Lees verder