Receptioniste | Secretarieel medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke baan als receptioniste / secretarieel medewerker? Goed dat je dit leest! En waarom moet je nu juist kiezen voor deze vacature? Omdat je naast het beantwoorden van de telefoon ook een heleboel andere leuke taken hebt. Zo ondersteun je je collega’s, plan je afspraken in en doe je administratieve werkzaamheden én ontvang je natuurlijk de klanten met een glimlach en eventueel een kopje koffie.

Lees verder

Medewerker Logistiek

Is transport en logistiek jouw passie? Ben je, in ons moderne magazijn met ruim 4000 voorraadposities en dagelijks ruim 350 inkomende en uitgaande goederen, op de juiste plek?

Lees verder

CNC Frezer Grootverspaning

Heb jij een verspaningsopleiding gedaan en heb jij altijd al bij een hightech bedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Mogema B.V. in ‘t Harde is op zoek naar CNC Frezers voor de afdeling Grootverspaning. 

Lees verder

Lasser

ASAV Ede is een regionale toeleverancier van alle voorkomende hijsmiddelen van halkranen tot en met rondstroppen. Wij construeren, fabriceren de halkranen en hijsmiddelen in eigen productie. Daarnaast verzorgen we voor al deze producten het onderhoud en de keuringen. En wij zoeken een Lasser!

Lees verder