Receptioniste | Secretarieel medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke baan als receptioniste / secretarieel medewerker? Goed dat je dit leest! En waarom moet je nu juist kiezen voor deze vacature? Omdat je naast het beantwoorden van de telefoon ook een heleboel andere leuke taken hebt. Zo ondersteun je je collega’s, plan je afspraken in en doe je administratieve werkzaamheden én ontvang je natuurlijk de klanten met een glimlach en eventueel een kopje koffie.

Lees verder

Verkoper/Klantadviseur Slapen

Vind jij persoonlijk contact en het geven van advies leuk? Zit customer service in jouw DNA? Deze starters functie is prima te combineren met een opleiding waarbij je je salesvaardigheden ontwikkelt in de retail.

Lees verder

Begeleider wonen

Ben je op zoek naar betekenisvol werk? Wil je jouw leven delen met onze cliënten met een beperking? Kom dan werken als begeleider bij Siloah!

Lees verder

IT Support medewerker

Als één van onze ICT helden help jij onze klanten met jouw technische kennis en expertise op het gebied van ICT, Cloud en VoIP. 

Lees verder

Medewerker Logistiek

Is transport en logistiek jouw passie? Ben je, in ons moderne magazijn met ruim 4000 voorraadposities en dagelijks ruim 350 inkomende en uitgaande goederen, op de juiste plek?

Lees verder