Pedagogisch medewerkers

Voor zowel het KINDERDAGVERBLIJF als onze BUITENSCHOOLSE OPVANG zijn wij op zoek naar enthousiaste, creatieve en flexibele een
PEDAGOGISCH MEDEWERKERS VOOR (16-24 UUR)

Lees verder

Elektromonteur

Veelzijdige machinebouw voor eieren; met allerlei facetten werken aan een compleet product. Een enthousiast team. Compact, maar internationaal bedrijf van 16 werknemers en klanten in 19 verschillende landen.

Lees verder

(Junior) verkoopadviseur

Autobedrijf A. van Rijswijk behoort tot de top van de verkoop van jong gebruikte occasions. Wij bieden een mooi assortiment met prachtige merken aan. Autobedrijf A. van Rijswijk is een jong en dynamisch bedrijf wat zich richt op de in- en verkoop van gebruikte occasions.

Lees verder

Administratief Medewerker (ft/pt)

Voor ons kantoor in Rhenen zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot (pt/ft), die voor collega’s en klanten diverse taken kan oppakken op administratief en secretarieel gebied. Het betreft een zeer afwisselende functie voor iemand die enthousiast, initiatiefrijk en communicatief vaardig is. Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel!

Lees verder

Samensteller/Lasser

Wij zijn opzoek naar een samensteller / lasser die door middel van samenstellen en monteren complete machine in elkaar zet;

Lees verder