Flexmedewerker Zuidwester

Als flexmedewerker ben je inzetbaar ter vervanging van medewerkers die ziek of op vakantie zijn. Je komt te werken op verschillende locaties en iedere dienst is daardoor anders.

Lees verder

Verkoper binnen- en buitendienst

Wil jij klanten gelukkig maken en geeft het jou een kick als je een order ‘binnenhaalt’? Als verkoper bij FALK ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en daarmee ons visitekaartje. Lees verder wat de functie van verkoper bij FALK nog meer inhoudt.

Lees verder

Allround logistiek medewerker

Bij MontageMarkt zoeken we een allround logistiek medewerker. We hebben een eigen terrein voor restpanelen (FALK Recycling). Dit wordt jouw terrein. Jij zit in je element op de zijlader en weet precies welk product waar ligt. Hierdoor kun je klanten snel helpen en verkoop je wellicht nog wat extra producten. Jij bent degene die alles netjes neerzet en klanten te woord staat. Je werkt hierin veel samen met de collega’s van MontageMarkt.

Lees verder

Secretaresse

Klantvriendelijke en enthousiaste secretaresse gezocht voor mooie locatie in Bosch en Duin!

Lees verder

Verzorgende IG – MBO / HBO Verpleegkundige

Heb jij zin om in de wijkverpleging ervaring op te doen en ons team te komen versterken?
Team Buurtzorg Krabbendijke is op zoek naar een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige die enthousiast is en hart heeft voor het werk.

Lees verder

Productiemedewerker

Productiemedewerker voor plantuienbedrijf gezocht met interesse voor de bediening van kleinpakmachines of om dit eventueel te leren.

Lees verder

Keukenmonteurs (heel Midden-Nederland)

Wij zoeken KEUKENMONTEURS voor de regio Utrecht en Nunspeet (van Zwolle – Gouda). Als keukenmonteur plaats en installeer jij keukens bij particulieren. Afwisselend werk, complete keukens, in een hecht team en bij een goed georganiseerd familiebedrijf.

Lees verder

Sanitair monteur regio Veluwe

Om onze goede naam wat betreft montage blijvend hoog te houden, zoekt ons enthousiaste team versterking! Wij zoeken een SANITAIR MONTEUR voor de regio Veluwe (Zwolle – Amersfoort).

Lees verder