Logistiek medewerker

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Medewerker! Iemand die het magazijn op orde houdt en die de werkvoorbereidingen verzorgt. Overzicht houdt over het productieproces en binnenkomende goederen controleert
en verwerkt! Wij zijn op zoek naar JOU!

Lees verder

Produktiemedewerk(st)er

Wij zijn op zoek naar een (creatieve) productiemedewerk(st)er (met groene vingers;)). Je bent verantwoordelijk voor het maken van de plantdecoraties. Met elkaar verzamel je de benodigde ondergronden en planten waarna je van deze verschillende artikelen één geheel maakt.

Lees verder

Secretaresse

Ben je een servicegerichte secretaresse die ziet wat er nodig is en het vervolgens gewoon doet? Snap jij ook dat je een visitekaartje van de organisatie bent? Dan zoeken wij jou.

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Weet jij een spelletje als monopoly altijd te winnen? Heb jij een vlotte babbel en een grote groep vrienden? Dan is onze vacature commercieel medewerker binnendienst misschien iets voor jou.

Lees verder

Elektromonteur

Ben jij op zoek naar een baan of stageplaats in de elektrotechniek?
Jaritech Elektro- en besturingstechniek zoekt collega’s voor ons enthousiast en gezellig team.
Ben je een echte techneut en creatief in het vinden van technische oplossingen?
Wij hebben plaats voor een zelfstandig elektromonteur.

Lees verder

Technische helpdesk medewerker

We zoeken collega’s die in het midden van de actie willen staan! Kan je goed met klanten opschieten en heb je zin in een afwisselende baan? Op onze helpdesk kan je van meerdere middelen en tools gebruik maken om een klant te ondersteunen.

Lees verder