Allround logistiek medewerker

Bij MontageMarkt zoeken we een allround logistiek medewerker. We hebben een eigen terrein voor restpanelen (FALK Recycling). Dit wordt jouw terrein. Jij zit in je element op de zijlader en weet precies welk product waar ligt. Hierdoor kun je klanten snel helpen en verkoop je wellicht nog wat extra producten. Jij bent degene die alles netjes neerzet en klanten te woord staat. Je werkt hierin veel samen met de collega’s van MontageMarkt.

Lees verder

Secretaresse

Klantvriendelijke en enthousiaste secretaresse gezocht voor mooie locatie in Bosch en Duin!

Lees verder

Productiemedewerker

Productiemedewerker voor plantuienbedrijf gezocht met interesse voor de bediening van kleinpakmachines of om dit eventueel te leren.

Lees verder

Secretaresse

Wij zijn per direct opzoek naar een secretaresse die ons gezellige team komt versterken.
Word jij enthousiast van plannen en organiseren? Wil jij hét visitekaartje zijn voor een bedrijf? Wil jij een afwisselende baan en gezellige collega’s? Dan nodigen wij je graag uit voor een kopje koffie!

Lees verder

Startend office manager

Kom jij als (startend) office manager ons team versterken? Wij zoeken niet de doorsnee (startend) office manager. Wij zoeken een (startend) office manager die dezelfde waarden heeft als onze accountmanagers.

Lees verder

Logistieke duizendpoot

Je maakt een overzichtelijke planning zodat je precies weet wanneer welke producten worden geleverd. Zo kun je de klant informeren als de producten binnen zijn. Regelmatig overleg je met de collega’s van het magazijn. Voor even keert de rust terug als de vrachtauto’s geladen zijn. Een prima resultaat. Vandaag weer een dag waarop je alles op tijd regelde.

Lees verder

(Junior) Accountmanager

Netwerken is jouw ding, je weet hoe je de juiste mensen kunt spreken. Huidige klanten ga je regelmatig bezoeken. Je bent gemotiveerd en commercieel. Een stapje harder zetten om optimale service te verlenen, is voor jou geen probleem.

Lees verder