Intercedent / Recruiter

Binnen Rix Buro is iedereen verantwoordelijk voor zijn/haar eigen branche, maar presenteren doen we samen vinden wij! Er heerst daarom een familiare, informele sfeer bij ons op kantoor. We lunchen bijvoorbeeld elke dag gezamenlijk en er wordt ook door verschillende collega’s een fanatiek potje ‘ping-pong’ gespeeld.

Lees verder

Secretaresse

Multitaskers opgelet! Krijg jij energie van elke dag meerdere ballen in de lucht houden? En tegelijkertijd met iedereen, zowel klanten als collega’s, in contact te staan? Zie jij de uitdaging in de combinatie van secretariële en administratieve werkzaamheden en zit ontzorgen in je DNA? Dan is deze functie van Secretarieel- Administratief Medewerker wellicht iets voor jou! Lees snel verder.

Lees verder

Orderverwerker in Kesteren

Onze klanten waarderen onze werkwijze in bijzonder hoge mate. Een correcte verwerking van de orders en goed contact tijdens het besteltraject wordt vaak genoemd. Als orderverwerker streef jij bij iedere klant opnieuw naar die 9+ klantervaring.

Lees verder

Verkoopmedewerker

Voor ons filiaal in Oud Beijerland zijn wij opzoek naar een enthousiaste BBL-verkoopmedewerker om ons team te versterken!

Lees verder

Lesassistent/surveillant

Laagdrempelig kennismaken in de functie als lesassistent/surveillant. Je zorgt ervoor dat lessen van afwezige docenten worden waargenomen door met leerlingen te werken aan de opgegeven taak. Je hoeft geen nieuwe kennis over te dragen, maar je moet de leerlingen wel aan het werk zetten en houden.

Lees verder

Secretaresse

Wil je werken bij de betere werkgever van de Alblasserwaard? En ben jij de Secretaresse die we zoeken? Solliciteer dan direct!

Lees verder