Logistiek medewerker

Wij zijn op zoek naar een Logistiek Medewerker! Iemand die het magazijn op orde houdt en die de werkvoorbereidingen verzorgt. Overzicht houdt over het productieproces en binnenkomende goederen controleert
en verwerkt! Wij zijn op zoek naar JOU!

Lees verder

Produktiemedewerk(st)er

Wij zijn op zoek naar een (creatieve) productiemedewerk(st)er (met groene vingers;)). Je bent verantwoordelijk voor het maken van de plantdecoraties. Met elkaar verzamel je de benodigde ondergronden en planten waarna je van deze verschillende artikelen één geheel maakt.

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Weet jij een spelletje als monopoly altijd te winnen? Heb jij een vlotte babbel en een grote groep vrienden? Dan is onze vacature commercieel medewerker binnendienst misschien iets voor jou.

Lees verder

Accountmanager ICT

Wil jij werken bij het leukste IT-bedrijf van Zuid-Holland en omstreken? AENC zoekt een enthousiaste Accountmanager ICT ter uitbreiding van het salesteam!

Lees verder

Verkoopmedewerkster Optiek

Jij houdt ervan om klanten te helpen in hun keuze en hun de beste oplossing voor hun ogen te adviseren. Jij bent pas tevreden als de klant dit ook is. Jouw affiniteit met mode laat je zien in het advies aan de klant. Kan jij je hierin vinden? Dan is Roukens Optiek Alblasserdam op zoek naar jou!

Lees verder