Verkoper

Ben jij klantvriendelijk, commercieel, representatief en heb jij oog voor de wensen van de klant? Ga dan de uitdaging aan en kom onze afdeling Verkoop versterken!

Lees verder

Juridisch secretaresse

Net afgestudeerd aan het Hoornbeeck College? Of alweer enkele jaren afgestudeerd en zin in iets nieuws? BVD advocaten te Veenendaal zoekt een nieuwe juridisch secretaresse (32-40 uur). Welkom om te soliciteren. Ook als je nog nooit met een advocaat te maken hebt gehad!

Lees verder

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als internationale totaalleverancier is Van de Gruiter BV uit Vlissingen op zoek naar een Commercieel Binnendienst Medewerker.
Kennis en affiniteit met ICT, techniek, de maritieme sector en de watersport is een pré.

Lees verder

Commercieel Medewerker

BaanMeesters is een frisse en enthousiaste onderneming! We zijn gericht op het bemiddelen van vakpersoneel voor De techniekbranche, hoveniersbedrijven, schildersbedrijven en interieurbouwers.

Lees verder

Administratief Medewerker

BaanMeesters is een frisse en enthousiaste onderneming. We zijn de verbindende schakel tussen vakmensen en MKB bedrijven in de branches Techniek, Schilders en Interieurbouw. Ons team is gedreven, betrokken en eigenlijk ook wel een beetje maf.

Lees verder

Controller / Personeelsfunctionaris

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar iemand die graag midden in het bedrijfsleven staat, wil weten wat er achter cijfers schuilgaat en sociaal betrokken is. Als Controller/Personeelsfunctionaris rapporteer je, motiveer je en geeft advies.
Je kennis van een productie- en groothandelsorganisatie geven je meerwaarde.

Lees verder