Secretaresse

Ben jij accuraat, dienstverlenend en proactief? Het kerkelijk bureau van de Hersteld Hervormde Kerk is op zoek naar een secretaresse.

Lees verder

Administratief medewerk(st)er

Leg jij de lat hoog en streef jij naar het allerbeste? Ben je daarnaast klaar voor je eerste of de volgende stap in je beroepscarrière? Dan is deze vacature voor administratief medewerk(st)er geknipt voor jou!

Lees verder

Secretaresse

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met het werken als secretaresse, of iemand met een (inmiddels afgeronde of nog af te ronden) secretaresseopleiding.

Lees verder

Mendix developer (Junior/Medior)

Bouw jij mee aan een innovatief en revolutionair B2B e-commerce platform in de AGF-Wereld? De bloemenwereld heeft een aantal jaren geleden de stap al gemaakt, en de AGF is aan het volgen. Grote spelers in de AGF wereld bouwen aan een B2B E-Commerce platform en Kraaijeveld is de voorloper! Help jij ons voorloper te blijven?

Lees verder

Binnenland Chauffeur | Maasland | Fulltime

Loopt bij jou ook alles op rolletjes en heb je alles op de rit? Als nationale chauffeur van Kraaijeveld zorg jij ervoor dat je producten netjes ophaalt en tijdig aflevert. Met een grote glimlach en een goede vrachtwagen ben jij zo helemaal in je sas.

Lees verder

Declarant | Maasland | 40 uur

Zaaien en oogsten, groeien en doorgroeien.. seizoen in, seizoen uit doen wij bij Kraaijeveld er werkelijk alles aan om de im- en export van groente en fruit verrassend goed te regelen.

Lees verder

Allround medewerker

Lijkt het je wat om commercieel in de B2B koffiebranche bezig te zijn en heb je technisch inzicht? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je.

Lees verder

Financieel administratief medewerker Wessels Transport

Laat je administratieve talenten zien op de werkvloer!
Je komt te werken binnen een jong en dynamisch team. Er is de mogelijkheid om jezelf te specialiseren en door te ontwikkelen.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het verwerken van vrachtbrieven, factureren, inkoopfacturen verwerken, bankmutaties verwerken in de financiële administratie. Je verricht verder alle voorhanden zijnde lichtere administratieve werkzaamheden. Je wordt begeleid door (een) zeer ervaren administratief medewerker(s).

Ben je enthousiast geworden, neem snel contact op!

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Heb jij interesse in techniek, geniet je van mooie producten en wil je aan de slag in de verkoop binnendienst? Dan hebben we binnen ons bedrijf Van Hierden Metaal een leuke werkplek voor je van ca. 32 uur per week!

Lees verder