ICT Consultant

Maak jij die switch? Waar dacht je aan? Een carrièreswitch, klik dan maar weg. Dacht jij aan een gigabit managed switch bijvoorbeeld? Lees dan maar verder, wij zoeken jou, IT superheld! Wij zijn Tosch. Bijna twee decennia verrichten wij vakmanschap in de ICT. En hoewel wij altijd bescheiden blijven, durven wij wel te zeggen dat we één van de beste in het veld zijn!

Lees verder

Productiemedewerker

Productiemedewerker voor plantuienbedrijf gezocht met interesse voor de bediening van kleinpakmachines of om dit eventueel te leren.

Lees verder

Keukenmonteurs (heel Midden-Nederland)

Wij zoeken KEUKENMONTEURS voor de regio Utrecht en Nunspeet (van Zwolle – Gouda). Als keukenmonteur plaats en installeer jij keukens bij particulieren. Afwisselend werk, complete keukens, in een hecht team en bij een goed georganiseerd familiebedrijf.

Lees verder

Sanitair monteur regio Veluwe

Om onze goede naam wat betreft montage blijvend hoog te houden, zoekt ons enthousiaste team versterking! Wij zoeken een SANITAIR MONTEUR voor de regio Veluwe (Zwolle – Amersfoort).

Lees verder

Autotechnicus

Op zoek naar een leuke werkplek in de autotechniek? Wij bieden je een plek in onze werkplaats aan! We hebben een leuk team en kunnen je veel leren. We werken met moderne gereedschappen en apparatuur dus als je geïnteresseerd bent dan heten we je graag welkom!

Lees verder

(Fiets) Monteur

In de functie van monteur vervul je een belangrijke rol binnen Dikkenberg tweewielers.
Jij begrijpt dat er méér nodig is dan technische kennis om succesvol te zijn. Jij ziet iedere reparatie, schade of garantie-issue weer als een nieuwe uitdaging.

Lees verder

Montage medewerker

Jij verzamelt het benodigde gereedschap en gaat met het montage team van start. Als er profielen opgehangen moeten worden, regel jij samen met een collega de bekabeling. Je werkt nauwkeurig en samen met het team zorg je voor een succesvolle oplevering van het project.

Lees verder

Logistieke duizendpoot

Je maakt een overzichtelijke planning zodat je precies weet wanneer welke producten worden geleverd. Zo kun je de klant informeren als de producten binnen zijn. Regelmatig overleg je met de collega’s van het magazijn. Voor even keert de rust terug als de vrachtauto’s geladen zijn. Een prima resultaat. Vandaag weer een dag waarop je alles op tijd regelde.

Lees verder

Microsoft Cloud Consultant

Ben je verzot op alle mogelijkheden die de cloud ons biedt? WIJ OOK. Heb je een passie voor bedrijfsprocessen verbeteren met behulp van Microsoft 365? WIJ OOK. Klik maar door en kom koffie drinken.

Lees verder