E-monteur

Leg jij de lat hoog en streef jij naar het allerbeste? Wil jij voor een unieke installateur werken met veel doorgroei en opleidings-mogelijkheden? Dan is deze vacature geknipt voor jou!

Lees verder

Allround medewerker

Lijkt het je wat om commercieel in de B2B koffiebranche bezig te zijn en heb je technisch inzicht? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je.

Lees verder

Junior planner

Werk je graag in een nuchter familiebedrijf en wil jij jezelf ontwikkelen als planner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Werkvoorbereider

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een jong bedrijf met passie voor houten bouwwerken? Wil je alle vrijheid om je werkzaamheden uit te voeren en verder te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een ondernemende werkvoorbereider in Elspeet!

Lees verder

Calculator/werkvoorbereider

Help ons mee mee met het leveren van aluminium en kunststof kozijnen. Dit doen we met een jong en enthousiast team in een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.

Lees verder

Junior Fullstack C# developer

Jump is op zoek naar junior C# developers die software ontwikkelen voor geweldige klantprojecten zoals voor de Koninklijke Luchtmacht. Het team is jong en energiek en bestaat uit ervaren ontwikkelaars, innovators en ondernemers. Maak jij de wereld een beetje mooier met goede technische oplossingen?

Lees verder