Keukenmonteur

Als keukenmonteur monteer in Zeeland of Zuid-Holland installeer je complete keukens bij particulieren thuis. Iedere keuken en klant is anders. Daarbij leg je de lat hoog: uiteindelijk wil je een perfect eindresultaat. Wij ondersteunen je met een gedegen opleiding, goed contact vanaf kantoor, professioneel gereedschap en de benodigde trainingen. Wil je je laten omscholen tot keukenmonteur? Dan kan gerust.

Lees verder

Gereedschapsmaker/ Matrijsmaker

Mooie kans voor een echte vakman! Innovatief en klantgericht, dat zijn de kenmerken van Promatrix. Promatrix beschikt over een uitgebreid machinepark met CNC-freesmachines en spuitgietmachines. Het mooie aan dit bedrijf is dat je veel nieuwe producten ziet ontstaan. Welkom!

Lees verder

Technisch Tekenaar / Werkvoorbereider

Heb jij enige ervaring in de bouw, passie voor je vak en ben je bereid jezelf te blijven ontwikkelen? Dan is dit jouw kans, want wij zijn op zoek naar een: TECHNISCH TEKENAAR / WERKVOORBEREIDER STAALCONSTRUCTIES

Lees verder

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als internationale totaalleverancier is Van de Gruiter BV uit Vlissingen op zoek naar een Commercieel Binnendienst Medewerker.
Kennis en affiniteit met ICT, techniek, de maritieme sector en de watersport is een pré.

Lees verder

Technisch Project Coördinator

Ben je graag betrokken in uitdagende technische projecten en vind jij het een uitdaging om deze projecten van begin tot eind te begeleiden? Dan zijn we naar jou op zoek!

Lees verder