Technisch Tekenaar

Onze tekenkamer is het ‘episch centrum’ van Allure Bouw. Want daar worden de ideeën van onze designers vertaald naar technische tekeningen voor onze bouwers. De droomhuizen van onze opdrachtgevers maken we hier echt concreet. We willen ons team graag uitbreiden met een:
TEKENAAR m/v
> Technisch talent met praktische blik!

Lees verder

Montagemedewerker

Bouw met ons mee aan de droomhuizen van onze opdrachtgevers! Voor het monteren van prefab (villa-)elementen op verschillende bouwplaatsen in het land zoeken wij een:

MONTAGEMEDEWERKER m/v
‘Opbouwende’ teamplayer met frisse ideeën.

Lees verder

Timmerman Bouw

Breng jij jouw vakmanschap graag in de praktijk? Dan is deze vacature iets voor jou! Voor onze projecten in – voornamelijk – het westen van het land zoeken wij een fulltime TIMMERMAN BOUW m/v. Buitenmens met bouwkundige bagage!

Lees verder

Receptioniste | Secretarieel medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke baan als receptioniste / secretarieel medewerker? Goed dat je dit leest! En waarom moet je nu juist kiezen voor deze vacature? Omdat je naast het beantwoorden van de telefoon ook een heleboel andere leuke taken hebt. Zo ondersteun je je collega’s, plan je afspraken in en doe je administratieve werkzaamheden én ontvang je natuurlijk de klanten met een glimlach en eventueel een kopje koffie.

Lees verder

Droomhuis Designer

Ben jij een ontwerper pur sang? Praktisch ingesteld en vol met technische (bouw)kennis? Durf jij verder te kijken dan de bouwtekeningen en het bestek? Dan ben jij onze nieuwe: DROOMHUIS DESIGNER m/v

Lees verder

Machine operator – machine steller

Als machine operator / machine steller bedien je een geavanceerde profileerlijn en produceer je samen met je collega operators batchgewijs stalen profielen op maat. Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen en bedienen van de productielijn.

Lees verder

Technisch Commercieel Medewerker

Ben jij mans genoeg om de klantbehoefte te vertalen naar een passend advies en heb je passie voor techniek? Als Technisch Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de kost- en verkoopprijs van projectaanvragen ten behoeve van het verwerven van nieuwe opdrachten.

Lees verder

Leidinggevend monteur Elektrotechniek

Ben jij mans genoeg om een afwisselende uitdaging aan te gaan met veel verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is een baan als leidinggevend monteur elektrotechniek iets voor jou. Jij bent eindverantwoordelijk voor montage- en installatiewerk in uitlopende branches, zoals de industrie, utiliteit, zorg en onderwijs.

Lees verder

Servicemonteur Elektrotechniek

Ben jij mans genoeg om techniek te laten werken voor onze klanten? Dan is een baan als servicemonteur elektrotechniek iets voor jou. Jij verricht service en onderhoud aan elektrotechnische machines, installaties en apparaten bij de klant op locatie.

Lees verder