Monteur Werktuigbouw

Vacature bij De Groot Techniek!

Wij zijn een bedrijf met een informele sfeer waar dagelijks hard gewerkt wordt door betrokken werknemers aan de mooiste bergingsvoertuigen van Europa. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van bergingsvoertuigen, met name afschuifplateaus, wreckers, en autolaadkranen van Fassi. Wegens aanhoudende groei hebben wij een vacature en zijn wij op zoek naar:

Een carrosseriebouwer/monteur/werktuigbouwkundige (40 uur)

Wat wij daaronder verstaan:

Je bent schoolverlater op het VMBO met een beroepsgerichte leerweg
• Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in je spreken als in je schrijven
• Je kunt zelfstandig maar ook in een teamverband werken
• Je bent betrouwbaar en weet van aanpakken
Wat wij je te bieden hebben:

Een gemotiveerde werkomgeving waar kwaliteit altijd voorop staat
Korte lijnen en een informeel karakter
Uitstekende beloning conform CAO Kleinmetaal
Is dit jouw droombaan?

Dan zijn we erg benieuwd naar jouw verhaal. Waarom ben jij onze nieuwe man/vrouw? Stuur je sollicitatie naar Kees de Groot via kees@degroot-techniek.nl en motiveer waarom we voor jou moeten kiezen! En wie weet, werk jij straks mee aan het realiseren van de mooiste bergingsvoertuigen in een team van collega’s met hart voor de zaak.

Lees verder

Servicedesk medewerker

Ben jij de servicegerichte topper die het een uitdaging vindt om ICT gerelateerde problemen van voornamelijk agrarische klanten te verhelpen? Ben je enthousiast en communicatief sterk? Laat dan van je horen!

Lees verder

Commercieel medewerker binnendienst

Onze opdrachtgever is een toonaangevende groothandel voor bouw en industrie. De producten zijn onder te verdelen in machines, PBM, gereedschappen etc.
In het bedrijf werken circa 25 gemotiveerde medewerkers.

Lees verder

Elektromonteur

Ben jij een elektromonteur en op zoek naar een leuke werkplek in de installatietechniek? Met veel uitdaging en afwisseling? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Productiemedewerker / Robotoperator

Heb je interesse in metaalbewerking en daarnaast technisch inzicht? Werk je graag met je handen en kom je veel in de buitenlucht? Bekijk dan onze vacature voor Productiemedewerker / Robotoperator en reageer snel!

Lees verder