IJzerwerker

Hier start je Kalkman carrière!

Een man van staal, die zoeken wij voor deze functie!

Lees verder

Tekenaar – werkvoorbereider

Hier start je Kalkman carrière!

Kalkman Scheepstechniek, het familiebedrijf van Krimpen aan den IJssel! Dit gezellige familiebedrijf is op zoek naar jou!
Word jij ons nieuwe familielid?

Lees verder

W-monteur

Ben je een monteur en ben je op zoek naar een afwisselende en leuke werkplek in de installatietechniek? Houd je van veel afwisseling en uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Lees verder

Elektromonteur

Ben je een monteur en ben je op zoek naar een afwisselende en leuke werkplek in de installatietechniek? Houd je van veel afwisseling en uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder

Allround systeembeheerder ICT

Als allround systeembeheerder binnen het trotse ICT-team ben je constant bezig met het optimaliseren van de ondersteunende ICT-middelen voor jouw collega’s. Samen met een enthousiast team ben jij de drijvende kracht binnen onze ICT-afdeling, waar de komende jaren volop wordt ingezet op de digitale transformatie en het toepassen van innovatieve ICT oplossingen die eraan bijdragen voorop te lopen met technologieën.

Lees verder

Engineer installatietechniek

Wil jij ook technische installaties goed en energiezuinig laten functioneren en wil jij elke dag met voldoening op je werk terugkijken? Dat kan! Wij hebben een passie voor duurzame installaties die wij graag met jou delen.

Als Engineer installaties bij DWA is geen dag hetzelfde. Samen met het projectteam houd je je bezig met de engineeringswerkzaamheden en het verbeteren van gebouwgebonden werktuigkundige installaties in de bestaande bouw.

Lees verder