Flexmedewerker Zuidwester

Als flexmedewerker ben je inzetbaar ter vervanging van medewerkers die ziek of op vakantie zijn. Je komt te werken op verschillende locaties en iedere dienst is daardoor anders.

Lees verder

Verzorgende IG – MBO / HBO Verpleegkundige

Heb jij zin om in de wijkverpleging ervaring op te doen en ons team te komen versterken?
Team Buurtzorg Krabbendijke is op zoek naar een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige die enthousiast is en hart heeft voor het werk.

Lees verder

Verpleegkundige

Ben jij een verzorgende IG of verpleegkundige en ben jij opzoek naar een nieuwe baan in de ouderenzorg? Wie weet ben jij helemaal op je plek op één van onze locaties in de regio’s Veenendaal of Zeist. Laat ons weten dat je interesse hebt, dan kunnen we snel kennismaken!

Lees verder

Verzorgende IG

Waardeburgh is vanwege uitbreiding op zoek naar een verzorgende IG voor zorgcentrum Parkzicht (uren in overleg). Met jouw deskundige zorg en oprechte aandacht creëer je een veilige sfeer waardoor cliënten zich thuis voelen.

Lees verder

Begeleider Gehandicaptenzorg (VB/MVG)

In Driebergen zijn we op zoek naar een enthousiaste gehandicaptenbegeleider (uren in overleg). Heb jij een stevige en stabiele persoonlijkheid en ben je een echte meebouwer? Lees dan snel verder!

Lees verder

Helpende (extramurale zorg)

Als helpende in de extramurale zorg maak je het mogelijk dat je cliënten thuis kunnen blijven wonen. Ze zijn dan ook elke keer blij om jou te zien!

Lees verder