Flexmedewerker Zuidwester

Als flexmedewerker ben je inzetbaar ter vervanging van medewerkers die ziek of op vakantie zijn. Je komt te werken op verschillende locaties en iedere dienst is daardoor anders.

Lees verder

Verzorgende IG – MBO / HBO Verpleegkundige

Heb jij zin om in de wijkverpleging ervaring op te doen en ons team te komen versterken?
Team Buurtzorg Krabbendijke is op zoek naar een gediplomeerde verzorgende IG of verpleegkundige die enthousiast is en hart heeft voor het werk.

Lees verder

Verpleegkundige

D’Amandelboom in Bilthoven is onderdeel van Accolade Zorg en bestaat uit een Woonzorgcentrum en twee woongroepen NAH. In ons Woonzorgcentrum werken vier teams met ieder twaalf tot vijftien collega’s, die met veel liefde en aandacht voor onze vijfentachtig bewoners klaarstaan. Met elkaar bieden wij wonen, welzijn en zorg in een beschermde woonomgeving, opdat de bewoners zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven. Dit doen we vanuit een herkenbare christelijke identiteit. Als medewerker ben je het gezicht van de organisatie. We verwachten daarom dat je meelevend lid van een christelijke kerk of gemeente bent die de Bijbel als het woord van God aanvaardt en dat je deelt in onze christelijke levensovertuiging en motivatie om Gods liefde door te geven. In je brief lezen we dan ook welke rol het geloof in jouw leven heeft.

Lees verder

Woonbegeleider Ouderenzorg

Klinkt goed? Solliciteer dan nu naar de rol van Woonbegeleider Ouderenzorg!
(in je brief lezen wij graag hoe jij leeft en werkt vanuit een levend geloof in Jezus Christus).

Voor meer informatie over de functie-inhoud en procedure kan je contact opnemen met Hendrina van Driel, Recruiter Accolade Zorg, via telefoonnummer 030-6973400.

Lees verder

Verpleegkundige

Ben jij een verzorgende IG of verpleegkundige en ben jij opzoek naar een nieuwe baan in de ouderenzorg? Wie weet ben jij helemaal op je plek op één van onze locaties in de regio’s Veenendaal of Zeist. Laat ons weten dat je interesse hebt, dan kunnen we snel kennismaken!

Lees verder