Pedagogisch Medewerker TSO & BSO

Pedagogisch Medewerker tijdens de Tussenschoolse Opvang en Buitenschoolse Opvang, bij ons Integraal kindercentrum Het Louvre in Capelle aan den IJssel.
Per 1 september 2019 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, 27 uren per week.

Lees verder

Begeleider wonen

Ben je op zoek naar betekenisvol werk? Wil je jouw leven delen met onze cliënten met een beperking? Kom dan werken als begeleider bij Siloah!

Lees verder

Administrateur m/v

Bieden cijfers geen geheimen voor jou? Beschik je over een administratieve achtergrond qua opleiding en/of ervaring, woonachting in Renswoude of omgeving en ben je op weekbasis 24 tot 32uur (in overleg) beschikbaar?

Lees verder

Begeleider C

Op de Kameleon in Leens zoeken we per september een enthousiaste collega. Op onze woonlocatie wonen momenteel 14 jongere mensen met een verstandelijke beperking. Met een enthousiast team begeleiden we deze jongeren in hun dagelijkse bezigheden. Dat houdt in dat we samen koken, eten, activiteiten doen, ondersteunen waar nodig is maar bovenal een thuis te creëren.

Lees verder

Secretaresse Raad van Bestuur

Als secretaresse raad van bestuur fungeer je als spin in het web. Je ondersteunt hen in dagelijkse werkzaamheden, beheert de agenda’s, verzorgt correspondentie en bereidt vergaderingen voor. Houd je van plannen en organiseren en werk je zorgvuldig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder