Pedagogisch Medewerker KDV

Van 1 oktober t/m 31 december 2019 op locatie Het Louvre in Capelle aan den IJssel. Tijdelijke vacature voor 4 dagen per week (36 uren). Vanaf januari mogelijkheid tot andere werkplek met uren binnen onze organisatie!

Lees verder

Inside Sales

Als collega op onze Inside Sales ben jij dé schakel voor onze accountmanagers en leveranciers, maar bovenal voor onze klanten. Jij bent onze vaste kracht op afstand vanuit ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Lees verder

Accountmanager

BaanMeesters is een frisse en enthousiaste onderneming. We zijn de verbindende schakel tussen vakmensen en MKB bedrijven in de branches Techniek, Schilders en Interieurbouw. Binnen ons vakgebied werken we hard aan vernieuwende en unieke concepten. We doen het net even anders dan onze concullega’s. Ons team is gedreven, betrokken en eigenlijk ook wel een beetje maf.

Lees verder

Medewerker ICT Servicedesk

Ben jij een ICT medewerker die verder kijken wil dan het oplossen van allerhande dagelijkse ICT-problemen alleen? Dan ben jij misschien wel de ICT-medewerker naar wie wij op zoek zijn.

Lees verder

Kwaliteitscontroleur

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten en het naleven van de overeengekomen kwaliteitseisen aan producten, productieprocessen, meetinstrumenten, kalibers en gereedschappen ten behoeve van de productie. Welkom!

Lees verder