Elektromonteur

Ons TD team zorgt ervoor dat het machinepark van FALK op de juiste manier wordt onderhouden, en dat deze ook constant verbeterd wordt. Ons TD-team (wat bestaat uit Pieter, Mauritz, André en Omar) zoekt een collega: een elektromonteur!

Lees verder

Ervaren (elektro)monteur

Zodra er een project wordt uitgeleverd, ga jij samen met je team van start. Met de Maas & Hagoort bus ga je naar de projectlocatie. Uiteraard heb je al bedacht wie wat gaat doen. Je verdeelt de taken en zorgt dat iedereen zijn werk kan doen. Door secuur te werk te gaan, voorkomen jullie fouten. Samen met het team werk je hard om het project op tijd op te kunnen leveren.

Lees verder

Mechanisch monteur

Ons TD team zorgt ervoor dat het machinepark van FALK op de juiste manier wordt onderhouden, en dat deze ook constant verbeterd wordt. Ons TD-team (wat bestaat uit Pieter, Mauritz, André en Omar) zoekt een collega: een mechanisch monteur!

Lees verder

Teamleider engineering

In deze uitdagende en afwisselende functie heb je dagelijkse leiding over de afdeling engineering welke uit zes medewerkers bestaat. In hoofdlijnen bestaan jouw werkzaamheden uit plannen, coördineren en leiding geven aan de afdeling

Lees verder

Assistent Accountant

Medewerker met ondernemersgeest gezocht!
Voor onze goedlopende MKB adviespraktijk in Monster zoeken wij voor 24 – 40 uur per week een ervaren adviseur.
Kenmerkend voor de dienstverlening van ons kantoor is de nadruk op adviesopdrachten en jaarrekeningen samenstellen. De dienstverlening richting de klant is professioneel en informeel

Lees verder