HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

BSO medewerker de Olijfboom Woudenberg

Dienstverlening8-16 uurWoudenberg

Vind jij het leuk om met kinderen van de basisschoolleeftijd op te trekken? Ze uit te dagen en leuke activiteiten met ze te ondernemen? In Woudenberg bij locatie de Olijfboom zijn wij vanwege het vertrek van een collega op zoek naar een enthousiaste BSO medewerker. Het gaat om een vaste functie met uitzicht op vast contract voor de maandag, dinsdag en donderdag.

Lees verder

Elektromonteur

Techniek en ICT30-40 uurEde

Ons TD team zorgt ervoor dat het machinepark van FALK op de juiste manier wordt onderhouden, en dat deze ook constant verbeterd wordt. Ons TD-team (wat bestaat uit Pieter, Mauritz, André en Omar) zoekt een collega: een elektromonteur!

Lees verder

Ervaren (elektro)monteur

Techniek en ICT24-30 uur30-40 uurKapelle

Zodra er een project wordt uitgeleverd, ga jij samen met je team van start. Met de Maas & Hagoort bus ga je naar de projectlocatie. Uiteraard heb je al bedacht wie wat gaat doen. Je verdeelt de taken en zorgt dat iedereen zijn werk kan doen. Door secuur te werk te gaan, voorkomen jullie fouten. Samen met het team werk je hard om het project op tijd op te kunnen leveren.

Lees verder

Allround secretaresse

Economie16-24 uurSliedrecht

Waardeburgh is op zoek naar een secretaresse voor 20 uur per week. Jij zorgt ervoor dat alles op het centrale kantoor op orde is. De (soms complexe) agenda van de bestuurder incluis.

Lees verder

Mechanisch monteur

Techniek en ICT30-40 uurEde

Ons TD team zorgt ervoor dat het machinepark van FALK op de juiste manier wordt onderhouden, en dat deze ook constant verbeterd wordt. Ons TD-team (wat bestaat uit Pieter, Mauritz, André en Omar) zoekt een collega: een mechanisch monteur!

Lees verder

Begeleider B

Zorg en welzijn0-8 uurHardenberg

Stichting Sprank zoekt voor een locatie in Hardenberg een collega om ons team o.a. in de weekenden te versterken.

Lees verder

Teamleider engineering

Techniek en ICT30-40 uurYerseke

In deze uitdagende en afwisselende functie heb je dagelijkse leiding over de afdeling engineering welke uit zes medewerkers bestaat. In hoofdlijnen bestaan jouw werkzaamheden uit plannen, coördineren en leiding geven aan de afdeling

Lees verder

Assistent Accountant

DienstverleningEconomie16-24 uur24-30 uur30-40 uurWestland

Medewerker met ondernemersgeest gezocht!
Voor onze goedlopende MKB adviespraktijk in Monster zoeken wij voor 24 – 40 uur per week een ervaren adviseur.
Kenmerkend voor de dienstverlening van ons kantoor is de nadruk op adviesopdrachten en jaarrekeningen samenstellen. De dienstverlening richting de klant is professioneel en informeel

Lees verder

Tekenaar/engineer WTB

DienstverleningEconomieTechniek en ICT30-40 uurYerseke

Tekenaar/engineer constructie in een groeiend bedrijf met verschillende afdelingen.

Lees verder

Recruiter

Economie30-40 uurRotterdam e.o.

Heb jij een vlotte babbel? En wil je jouw sales skills naar een hoger niveau tillen? Wij werken niet met harde targets, maar vieren wel elk behaald succes. Word jij enthousiast van het behalen van successen? Kom gewoon eens een kop koffie drinken op ons kantoor aan de Hoofdweg in Rotterdam. Kennismaken kan altijd!

Lees verder

Werkvoorbereider/calculator plaatwerk

DienstverleningEconomieTechniek en ICT30-40 uurYerseke

Werkvoorbereider/calculator van de plaatwerkafdeling, je bent samen bet je collega’s de belangrijkste schakel tussen de klant en de productie.

Lees verder