HoornBACK - vacaturebank

Welkom op de vacaturepagina. Hieronder vind je vacatures uit verschillende sectoren. We proberen deze database zo schoon mogelijk te houden, zodat er steeds actuele vacatures te zien zijn.

Huishoudelijk medewerker invalkracht Ommen

DienstverleningZorg en welzijn0-8 uurJacob Marisstraat Ommen

Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je pas tevreden als alles lekker fris en schoon is? En houd je van wat aanspraak van unieke mensen?
Dan hebben wij een mooie baan als huishoudelijk medewerker (invalkracht) voor de locatie in Ommen voor je.

Lees verder

Secretaresse

DienstverleningEconomie0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurMijnsheerenland

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met het werken als secretaresse, of iemand met een (inmiddels afgeronde of nog af te ronden) secretaresseopleiding.

Lees verder

Mendix developer (Junior/Medior)

Economie30-40 uurMaasland

Bouw jij mee aan een innovatief en revolutionair B2B e-commerce platform in de AGF-Wereld? De bloemenwereld heeft een aantal jaren geleden de stap al gemaakt, en de AGF is aan het volgen. Grote spelers in de AGF wereld bouwen aan een B2B E-Commerce platform en Kraaijeveld is de voorloper! Help jij ons voorloper te blijven?

Lees verder

Binnenland Chauffeur | Maasland | Fulltime

DienstverleningEconomie30-40 uurMaasland

Loopt bij jou ook alles op rolletjes en heb je alles op de rit? Als nationale chauffeur van Kraaijeveld zorg jij ervoor dat je producten netjes ophaalt en tijdig aflevert. Met een grote glimlach en een goede vrachtwagen ben jij zo helemaal in je sas.

Lees verder

Declarant | Maasland | 40 uur

Economie30-40 uurMaasland

Zaaien en oogsten, groeien en doorgroeien.. seizoen in, seizoen uit doen wij bij Kraaijeveld er werkelijk alles aan om de im- en export van groente en fruit verrassend goed te regelen.

Lees verder

Allround medewerker

EconomieTechniek en ICT30-40 uurBarendrecht

Lijkt het je wat om commercieel in de B2B koffiebranche bezig te zijn en heb je technisch inzicht? Dan hebben wij een uitdagende baan voor je.

Lees verder

Administrateur cliëntadministratie

Dienstverlening16-24 uur24-30 uurDienstencentrum, Ridderkerk

Wil jij graag aan de slag bij een mooie organisatie waarin je indirect van betekenis bent voor de zorg? Kom werken bij Sirjon!

Lees verder

Verkoopadviseur

Economie30-40 uurKesteren

Wil jij op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? In één van de modernste en ruimste keukenshowrooms van Midden-Nederland? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

Verkoopadviseur keukens in Rijssen

Economie30-40 uurRijssen

Wil jij op een transparante en eerlijke manier klanten adviseren bij de aankoop van een nieuwe keuken? Bij een hooggewaardeerde keukenspecialist in Rijssen? Kom dan ons enthousiaste verkoopteam versterken als Verkoopadviseur! (een opleiding is mogelijk)

Lees verder

Planner

Economie30-40 uurSint-Annaland

Als planner zorg jij ervoor dat alles goed geregeld is en onze monteurs goed voorbereid naar hun klus kunnen gaan. Je komt te werken in een groeiend familiebedrijf en in een hecht team. Bij ons staat klanttevredenheid en werkplezier centraal. Kom jij ons team versterken?

Lees verder

Gastvrouw / Receptioniste

DienstverleningEconomieZorg en welzijn24-30 uur30-40 uurBerkel en Rodenrijs

Wil jij werken in een gloednieuwe keukenshowroom in de regio Rotterdam? En zie jij het als een uitdaging om showroombezoekers op een 9+ niveau te ontvangen en te verzorgen tijdens hun bezoek? Wij zoeken een enthousiaste Gastvrouw / Receptioniste, voor minimaal 3 dagen per week.

Lees verder

Verzorgende – Verzorgd wonen

Zorg en welzijn0-8 uur8-16 uur16-24 uur24-30 uur30-40 uurNebo, Zwijndrecht

Heb je oprechte belangstelling voor ouderen en wil je jouw zorgtalenten voor hen inzetten? Ben je op zoek naar een warme en vertrouwde werkomgeving? Dan ben jij mogelijk de verzorgende die wij zoeken!

Lees verder

Activiteitenbegeleider GGZ

Zorg en welzijn16-24 uur24-30 uurUitzicht, Vlaardingen

Ben jij in staat op een liefdevolle en daadkrachtige wijze sturing te geven aan de dagbesteding van onze GGZ-cliënten? Kom dan werken als activiteitenbegeleider bij Uitzicht!

Lees verder