Technisch Tekenaar

Onze tekenkamer is het ‘episch centrum’ van Allure Bouw. Want daar worden de ideeën van onze designers vertaald naar technische tekeningen voor onze bouwers. De droomhuizen van onze opdrachtgevers maken we hier echt concreet. We willen ons team graag uitbreiden met een:
TEKENAAR m/v
> Technisch talent met praktische blik!

Lees verder

Receptioniste | Secretarieel medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke baan als receptioniste / secretarieel medewerker? Goed dat je dit leest! En waarom moet je nu juist kiezen voor deze vacature? Omdat je naast het beantwoorden van de telefoon ook een heleboel andere leuke taken hebt. Zo ondersteun je je collega’s, plan je afspraken in en doe je administratieve werkzaamheden én ontvang je natuurlijk de klanten met een glimlach en eventueel een kopje koffie.

Lees verder

Begeleider Rietfluit

Ben je op zoek naar betekenisvol werk? Wil je jouw leven delen met onze cliënten met een beperking? Kom dan werken als begeleider bij Siloah!

Lees verder

Droomhuis Designer

Ben jij een ontwerper pur sang? Praktisch ingesteld en vol met technische (bouw)kennis? Durf jij verder te kijken dan de bouwtekeningen en het bestek? Dan ben jij onze nieuwe: DROOMHUIS DESIGNER m/v

Lees verder

Technisch Commercieel Medewerker

Ben jij mans genoeg om de klantbehoefte te vertalen naar een passend advies en heb je passie voor techniek? Als Technisch Commercieel Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de kost- en verkoopprijs van projectaanvragen ten behoeve van het verwerven van nieuwe opdrachten.

Lees verder

Servicemonteur Elektrotechniek

Ben jij mans genoeg om techniek te laten werken voor onze klanten? Dan is een baan als servicemonteur elektrotechniek iets voor jou. Jij verricht service en onderhoud aan elektrotechnische machines, installaties en apparaten bij de klant op locatie.

Lees verder

Junior ICT Engineer

Wil je ervaring opdoen en tegelijkertijd verder leren?
Bij de leukste ICT-partner van midden-Nederland?
Kom werken en leren bij Aspect ICT.

Lees verder